Énektanár

Szeretnél tőlem tanulni?
Énekórák online...
...vagy személyesen.

Online énekórák

10 éves színpadi tapasztalattal rendelkezem, a világ különböző országaiból voltak már tanítványaim, többek között az USA-ból, Ausztriából és Németországból. Bécsben végeztem zeneművészeti egyetemen.
Az évek alatt számos gyakorlatot gyűjtöttem össze, melyek segítségével minden tanítványom a lehető leggyorsabb tempóban érheti el céljait. Az órákon a megfelelő énektechnika elsajátítása mellett foglalkozunk olyan témákkal is, mint a dalszerzés, vagy a zeneelmélet.

Az online órákat Skype és Zoom rendszereken keresztül tartom.
Műfajok: pop, jazz, gospel, rock, musical
Az órák nyelve: magyar, angol, német

Rólam

Tóth Dániel énekes, zenész. 2011-ben Szombathely hangja volt, azóta számos sikeres koncertet tudhat maga mögött jazz-zenekarokkal és fúvószenekarokkal, mint énekes. 2015-ben elnyerte az Egri Bárzenész Találkozó fődíját, a Trilla-díjat. 2016-ban a Savaria Szimfonikus Zenekar “Hollywood Classics” koncertsorozatának szólistája volt Veres Mónika “Nika” társaságában. Különféle zenekarok szólóénekese külföldön és belföldön egyaránt. Duettezett többek között Détár Enikővel, Soltész Rezsővel és Farkas Gábor Gábriellel. Jelenleg Bécsben tanul, zeneművészeti egyetemen. YouTube-csatornáját, ahová feldolgozásokat és saját szerzeményeket tölt fel, már több, mint 20000 ember követi. "We Can't Find A Way" című dalát Jake Gordon angol producerrel közösen fejezte be, aki többek között olyan előadók hangmérnöke volt, mint Emeli Sandé és JP Cooper. 2021 novemberében a TEDxYouth Budapest egyik előadója volt, TEDx-beszédében a tudatos zenehallgatás fontosságát emelte ki.

© 2024 Daniel Toth