Magyar

Rólam írták:

“Első és sokadik ránézésre is egy szerény, ám határozott kiállású, jó kisugárzású srác, ha jelent még ebben a korban bármit is az előző évszázadokból “ránk maradt” kifejezések közül az úriember, akkor talán ez a legtalálóbb. Mondjuk Sinatrát énekelni másként nagyon nem is lehet, kell hozzá – már csak a hitelesség miatt is – a megnyerő stílus, sárm és nagyvonalúság.” vaskarika.hu (2019)

“Ő szinte észrevehetetlenül pózol a kamerákba, csettintget, s még azt is kifinomult eleganciával teszi: mint egy igazi előadó. Aztán felveszi a filmekben látott gitáros, gimis srác szerepét, aki lányok vágyait váltja valóra, ha szerelmes dalt énekel. Aztán ő lesz az, akit nem tudsz nem kedvelni, mert Ed Sheerant és John Legendet énekel párhuzamosan. Máskor meg úgy érzed, nagymamák mondhatnák neki, hogy „aranyoskám”, miközben megszorongatják az arcát. Végül megállapítod, hogy övé az a hang, ami még elalvás előtt is cseng majd a füledben.” f21.hu (2019)

Tóth Dániel énekes, zenész. 2011-ben Szombathely hangja volt, azóta számos sikeres koncertet tudhat maga mögött jazz-zenekarokkal és fúvószenekarokkal, mint énekes. 2015-ben elnyerte az Egri Bárzenész Találkozó fődíját, a Trilla-díjat. 2016-ban a Savaria Szimfonikus Zenekar “Hollywood Classics” koncertsorozatának szólistája volt Veres Mónika “Nika” társaságában. Különféle zenekarok szólóénekese külföldön és belföldön egyaránt. Duettezett többek között Détár Enikővel, Soltész Rezsővel és Farkas Gábor Gábriellel. Jelenleg Bécsben tanul, zeneművészeti egyetemen. YouTube-csatornáját, ahová feldolgozásokat és saját szerzeményeket tölt fel, már közel 18000 ember követi.

A közelgő fellépések dátumai a főoldalon (Home) találhatóak.

Kapcsolat:

tothdanimusic@gmail.com

Műsor rendelhető. Pop- és jazzkoncertek, akusztikus fellépések, céges rendezvények.

Fényképek: